La sfârșitul lunii ianuarie, patisiera Tatiana Rotari a cucerit Primul Premiu pentru Brutărie în Cantabria în cadrul concursului Chef & Maitre Cantabria 2023, organizat de rubrica „Cantabria en la Mesa” a ziarului regional El Diario Montañés. Studentă în primul an la ciclul „Panadería y Paselería” din cadrul IES Peñacastillo, Tatiana a descoperit secretele preparării și coacerii celebrilor cozonaci italieni panettone, pe care îi va elabora pentru publicul larg în cinstea Sărbătorii Învierii, alături de cozonacii tradiționali, pe care îi decorează după un stil aparte.
Fanii dulciurilor marca Tatiana Rotari au remarcat fericirea moldovencei atunci când, după multe nopți nedormite, gustă din propriul panettone - un desert extrem de laborios, care, din spusele ei, a meritat toate resursele investite.
În pragul sărbătorilor pascale, agenda i-a fost practic luată cu asalt de conaționalii dornici să guste din celebrul desert.„Vă prezint panettone - desertul cu elaborare de 3 zile, utilizând doar maia naturală, fără drojdie. Pentru Sărbătoarea Învierii elaborez și cozonacii tradiționali, majoritatea din ei au fost deja rezervați.
Totuși, în Vinerea Mare veți fi anunțați despre cozonacii disponibili în stoc, pe care încă îi puteți achiziționa” - susține Tatiana Rotari.
Admirați și voi din colecția de fotografii promoționale:
Complimente stimata Doamna. Ne mandrim.
RăspundețiȘtergere