Peste 50 de studenți din gastronomie și-au întrecut talentele în ultima zi de ianuarie, în cadrul competiției Chef & Maitre Cantabria. Concursul, organizat în incinta IES Peñacastillo, a culminat cu victoria la 3 categorii.
José Luis Balvín a ridicat Primul Premiu Chef Cantabria, Camila Rodríguez - Primul Premiu Repostero, iar Primul Premiu Panadero a fost obținut de Tatiana Rotari - studentă în primul an la ciclul „Panadería y Paselería” din cadrul IES Peñacastillo. Pe lângă trofee, cei trei laureați au primit și tunici albe din partea organizatorilor.
Într-un interviu anterior, Tatiana Rotari ne-a mărturisit că de profesie, inițial a fost contabilă, iar cofetăria a apărut în viața sa ca o posibilitate de a-și manifesta latura creativă. Pe lângă cofetărie, Tatiana este înnebunită de păpușile Tilda, pe care le confecționează cu plăcere.
„Gustul, calitatea naturală a produselor, rafinamentul în decor și acuratețea - sunt criteriile după care-mi pot fi apreciate lucrările. Tindeți să faceți lucruri care vă aduc fericire și bucurie în fiecare zi, căci fiecare zi este o mică viață trăită de noi!!” - ne spunea talentata moldoveancă.
Te felicităm pentru muncă, Tatiana, să îți aducă succes la studii și să te facă celebră în toată Spania!
Vă invităm să îi recitiți povestea:
Photo credit: El Diario Montañés, captură video, Instagram/sweetbaker.std
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu