vineri, 15 martie 2024

Lilia Vizitiu, drumul la Medicină de Familie, la propriul cabinet de Medicină Estetică în Cantabria: „Mizez pe rezultate naturale și de lungă durată!”

În paralel cu munca de ani de zile în cadrul Centrului de Sănătate Polanco, în calitate de medic de familie, Lilia Vizitiu ne anunță cu bucurie că își reprofilează activitatea, devenind și expert în Medicină Estetică Facială cu propriul cabinet în interiorul clinicii Fisio Camargo, din Muriedas. Cum și-a descoperit noua pasiune și ce servicii oferă clienților săi, aflați mai jos.

„M-am născut și am crescut în Moldova. Facultatea de Medicină de la Chișinău mi-a permis să mă dezvolt în calitate de medic pe parcursul a 6 ani. Dar viața are întorsăturile ei, așa că m-am trezit în Spania - o lume nouă, cu obiceiurile ei, o limbă necunoscută, cu noi speranțe și scopuri. Mi-am făcut rezidențiatul (MIR) în cadrul HUMV,  în calitate de specialist în Medicină Familiară și Comunitară, sunt fericită pentru acest fapt. 

În toți acești ani, am trăit multe experiențe profesionale și mă simt extraordinar să știu că mi-am văzut pacienții fericiți și mulțumiți. 

Dar, în timp, mi-am dorit să cunosc mai multe despre medicina estetică, așa că am absolvit un program de masterat de Medicină Estetică Facială și Corporală, după care am decis să mă opresc la Estetica Facială. 

Acum, obiectivul meu este să ofer pacienților rezultate de medicină estetică facială de cea mai înaltă calitate, precizie maximă și cunoștințe anatomice profunde, pentru obținerea unor rezultate naturale și de durată. Fiecare client este unic și trebuie să aibă parte de un tratament personalizat, în funcție de necesitățile și obiectivele sale. Valorile pe care contez sunt onestitatea și sentimentul de siguranță, transparență, excelență, inovație, pasiune și recunoștință.

Nu am lăsat medicina de familie, este vocația mea pe viață de a salva vieți umane, a preveni și trata patologiile curabile. Medicina  estetică am făcut-o pentru că din pasiune pentru îngrijirea pielii, pentru o îmbătrânire demnă și pentru faptul că frumusețea pielii este o stare de spirit!” - susține Lilia Vizitiu.

PUTEREA FEMEII cu Lilia Vizitiu, medic de familie în Spania: „Da, mă consider o super femeie! La început am muncit ca toate moldovencele”

Doctorița prestează o serie vastă de servicii în cabinetul său de medicină estetică:

  • TRATAMIENTO ANTIARRUGAS EN FRENTE – ENTRECEJO – PATAS DE GALLO (Tratamentul ridurilor între sprâncene)
  • BIOLIFTING CON HIDROXIAPATITA CÁLCICA (tratament de întinerire fără chirurgie)
  • HÍBRIDO EN ROSTRO (lifting natural al tenului)
  • TRATAMIENTO HÍBRIDO EN CUELLO (lifting natural pentru pielea gâtului)
  • LABIOS – HIALURONIC KISS (augmentarea și corecția buzelor cu acid hialuronic)
  • TRATAMIENTO FACIAL DE ÁCIDO HIALURÓNICO OJERAS – HIALURONIC (tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic)
  • TRATAMIENTO FACIAL DE SONRISA GINGIVAL (corecția zâmbetului gingival)
  • și multe altele, disponibile pe pagina web fisiocamargo.com.
Îi urăm mult succes pe această cale și să aibă agenda întotdeauna plină!

FISIO CAMARGO MURIEDAS
Locație: Calle Marqués de Villapuente 1, Muriedas, 39600, (Cantabria)
Programări:  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lilia Vizitiu, drumul la Medicină de Familie, la propriul cabinet de Medicină Estetică în Cantabria: „Mizez pe rezultate naturale și de lungă durată!”

În paralel cu munca de ani de zile în cadrul Centrului de Sănătate Polanco, în calitate de medic de familie, Lilia Vizitiu ne anunță cu bucu...