joi, 6 octombrie 2022

O tânără din Dubăsari cucerește femeile din Spania cu machiaje vibrante! Povestea tinerei stabilite la Santander

Explozie de culoare și vibrație - asta găsești, răsfoind pagina de Instagram a Victoriei Meleca - o tânără mămică, originară din s. Coșnița, r-nul Dubăsari, stabilită la Santander. Moldoveanca de 28 de ani se afirmă prin pseudonimul Torya MakeUp și se diferențiază printr-un stil absolut inedit de a machia. Utilizează culori pătrunzătoare, iar de cele mai multe ori modelul este ea însăși. Astăzi, Victoria are un portofoliu bogat de cliente, însă cel mai mult visează la un salon de machiaj al său în Spania. Vă invităm să apreciați talentul incontestabil și lumea plină de culoare a makeup artistei - ea însăși o femeie extrem de frumoasă!

„De mică îmi plăcea să privesc modele la TV și mă machiam și eu așa cum puteam. Cred că de aici și a vine pasiunea mea.

La vârsta de 18 ani, am pornit pe drumul străinătății, ajungând la Sank Petersburg. Timp de 6 ani, am fost barman și chelneriță. Am fost invitată să vin la odihnă în Spania, iar de atunci am rămas aici. Eram însărcinată, aveam mult timp liber și priveam pe YouTube video-uri cu tutoriale de makeup. Am început să repet ceea ce vedeam în videoclipuri.

Am participat la un concurs organizat de echipa celebrei artiste makeup Goar Avetisyan (Armenia). Ea mi-a apreciat lucrările, invitându-mă la colaborări pe conturile ei de pe rețele sociale. Goar mi-a insuflat mult curaj și m-a făcut să am încredere în ceea ce pot face!

Da, fac asta din iubire de sine și drept vorbind, nu m-am gândit să transmit un mesaj ajume. Cât sunt la muncă, îmi vine câte o idee și plec fuga acasă ca să realizez ce mi-a venit în minte. Iubesc foarte mult să mă machiez și să machiez și alte fete. Deseori sunt eu modelul, pentru că îmi vine inspirația mai mult seara și așa practic direct pe mine, ca să pot propune apoi clientelor. 

În prezent am un grup foarte mare de cliete: și moldovence, și spaniole, și columbiene. Moldovencele sunt cele mai frumoase doamne și au un gust mult mai „bogat”. Majoritatea mă lasă să utilizez tot felul culori mai intense. Clientele spaniole preferă machiaje mai simple și mai puțin evidențiate. 

Eu ador culorile intense! O puteți vedea și în fotografiile pe care le public. Cele mai îndrăznețe nuanțe le utilizez doar în auto-machiaj. 

Un salon propriu de frumusețe la Santander este visul meu cel mare, pentru el lucrez atât de mult și sper să îl văd realizat într-o zi! Îmi doresc să devin un specialist de renume și să pot învăța și alte femei să poată machia corect. 

Un ritual corect de demachiere este fundamental pentru un ten corect îngrijit. Cel mai sănătos, pentru piele, este uleiul, inclusiv cel de masaj pentru bebeluși, aplicat cu un disc de bumbac. Este un produs efectiv, care nu dăunează. Apoi, fața se spală bine și se aplică o mască calmantă cu aloe vera și, la final, se aplică o cremă hidratantă. 

Tinerelor mămici aș vrea să le transmit doar una: speranța moare ultima, capul sus și pieptul înainte! Să nu privească în urma lor și să meargă cu pași mari spre dorințele lor!!” - ne-a mărturisit Victoria Meleca. 

Îți urăm succese și îndeplinirea grabnică a visului tău. 

Photo credit: Instagram.com - @viiky.danny_official.94

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lilia Vizitiu, drumul la Medicină de Familie, la propriul cabinet de Medicină Estetică în Cantabria: „Mizez pe rezultate naturale și de lungă durată!”

În paralel cu munca de ani de zile în cadrul Centrului de Sănătate Polanco, în calitate de medic de familie, Lilia Vizitiu ne anunță cu bucu...