joi, 10 iunie 2021

"Cerca de Ti" - proiectul-simbol al bunătății și solidarității în rândul moldovenilor din Cantabria

"Binele făcut la nevoie ţi-l răsplăteşte înzecit Dumnezeu când nici nu te gândeşti.

Mircea Eliade  

     Deși are o viață relativ scurtă, Asociația "Din Inima Diasporei Unite" a organizat în 2021 un prim proiect caritabil, intitulat "Cerca de Ti" ("Alături de tine"). 

  
     
În contextul sărbătorilor pascale ortodoxe, o echipă de asociați și voluntari a realizat o campanie de colectare și donație de alimente, a căror beneficiari au fost câteva familii de moldoveni aflate în mare dificultate. 

      Multe emoții s-au citit pe chipul destinatarilor. Una din familii are ambii părinți grav bolnavi. O altă familie, monoparentală, îți are copilul suferind de leucemie. Iar lista continuă și doare în același timp. Nu le-au fost alungate suferințele, în schimb, toți acești oameni frumoși au văzut că nu sunt singuri în chinurile lor. Ne-au demonstrat tuturor că în fața provocărilor, sunt toți egali. 

    Obiectivul Asociației a fost să ajungă la un număr maxim de beneficiari, pentru a le oferi sprijin și a le îmbunătăți, pe cât de posibil, calitatea vieții. 

   Promitem să revenim cu acest proiect și în alte rânduri. Căutând binele altora, îl găsim pe al nostru. Urmăriți și voi emoțiile din fotografiile de la eveniment: 









Photo credit: arhiva foto a Asociației

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lilia Vizitiu, drumul la Medicină de Familie, la propriul cabinet de Medicină Estetică în Cantabria: „Mizez pe rezultate naturale și de lungă durată!”

În paralel cu munca de ani de zile în cadrul Centrului de Sănătate Polanco, în calitate de medic de familie, Lilia Vizitiu ne anunță cu bucu...